Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Iván Szandra és Jász András - I heart swing


Hableány Bisztró

2020. október 24. 19:30

A tavaszi széllel együtt friss kulturális programok is érkeznek a Balaton északi partjára. Februárban Falusi Mariann és Sárik Péter, Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük című produkciója, márciusban Kepes András, Csillagok nyomában című műsora, áprilisban pedig Iván Szandra és Jász András - I heart swing című zenés estje látogat a Hableány BISZTRÓ – BORBÁRba. A legendás helyszín hagyományait őrző, ugyanakkor teljes körűen felújított komplexum közönsége a nívós produkciók mellé legalább ennyire választékos, többek között kacsamájból, kaviárból, kecskesajtból, és még számos gasztronómiai különlegességet tartalmazó menüsorból – és természetesen ízletesebbnél ízletesebb balatoni borok közül válogathat.

ÚJ IDŐPONT: 2020. október 24. 
A 2020. április 18-ra megvásárolt jegyek automatikusan és ugyanazokra a helyekre érvényesek az új időpontban. Amennyiben az új időpont nem megfelelő Önnek, jegyvisszaváltási igényét kérjük e-mailben jellezze a jegy@kultkikoto.hu e-mail címen április 17-ig.
Megértését köszönjük!


 

2020. október 24. (szombat) 19.30 óra /vacsorajeggyel: 18.30-tól/
Iván Szandra és Jász András - I heart swing

A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival. Az ő hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő – a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége – Jász Andris játéka.

Vacsora:
Előétel: Tökpisztrángkaporkel
Főétel: Mangalica•cékla•mogyoró•fehérrépa

Desszert: Étcsokoládébundáskenyér 

Jegytípusok:
Vacsorajegy: 11.500 Ft
Normál jegy: 3.500 Ft 

A vacsora kényelmes elfogyasztása érdekében kérjük vacsorajeggyel érkező vendégeinket, hogy időben érkezzenek a helyszínre (18.30-tól).

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.